Idag var vi på valpkursen igen, det var miljöträning på stan. Dylan var en stjärna såklart :) Han är ju van vid att gå i stan. Han börjar bli riktigt duktig på koppelträningen också, han kollar mig i ögonen mest hela tiden! Riktigt duktig! Han har inte skällt på bilar på ett bra tag heller. Ibland när det kommer många bilar i en korsning som låter väldigt kan han skälla fortfarande, men jag har fått tips från valptränaren så snart kanske det beteendet avtar också :) .. Idag ska vi på kalas hos min systerdotter som fyller 6år. Dylan har fått vara hos dem ibland när jag har praktik, de tycker att det är så skoj med Dylan och de har blivit så duktiga med hur man ska hantera honom - alla barnen i familjen.

Här är en film på när vi har honom lös på dagiset nära vår bostad. Visst är han duktig på att hoppa och visst har han fin kontakt då han håller koll på mig? (ganska långt bak i filmen hoppar han)