Nu är det äntligen sommar på riktigt för mig eftersom terminen på psykologprogrammet är helt slut! En välbehövd paus! Nu hoppas vi bara att vädret svänger igen så att vi får sol och värme! Det planeras utflykt i helgen och vore ju inte helt fel om vädret var på vår sida hihi..

Dylan mår fin fint och jag tror faktiskt att han har växt till sig lite - han känns lite tyngre. Lilla bustrollet är en riktigt matglad kille! Det är aldrig något problem för honom att äta hehe.. Dess värre gäller samma sak ute, allt vill han äta! Allt från sten och cigarettefimpar till blommor. Men som tur är är han ganska duktig på att lyssna på ett NEJ, så länge han inte redan har stoppat det i munnen förstås - då är det bara att försöka få ut det med händerna för då släpper han inte. Än så länge har vi lyckats få ut alla otäckheter han hittar på backen. Jag hoppas att det släpper så småningom, jag är tacksam för tips om hur man kan göra - det är jobbigt att vara orolig att han ska käka upp någonting farligt en dag och åka illa ut.

Dylan är en riktigt mysig kille och han är alltid glad, han viftar till och med på svansen i sömnen ibland hihi, riktigt sött!

Jag och Dylan