I natt har Dylan sovit hos mina föräldrar utan mig för första gången. Det gick så bra berättade dem! Nu sitter jag och längtar efter att han ska komma hem <3, min lille prins. Förövrigt sköter sig Dylan väldigt bra. Han är så cool, för vi går ganska ofta på stan etc för att han ska vänja sig vid det och när jag träffar någon som jag stannar och pratar med en längre stund så lägger sig dylan på backen och väntar mitt på affärsgatan. Gilla läget som man säger hehe..

Vi har börjat med högre intensitet än förut att ensamträna Dylan också. Vi har köpt en grind så att man kan träna honom på att han inte alltid får vara i samma rum som oss. Vi tänker oss att det blir enklare för honom att vara ensam då i framtiden. Jag går även ner i tvättstugan och lämnar honom ensam en liten stund. Han för inte så mycket väsen, ett skall hörde jag när jag var i trappuppgången och så har han gnytt vissa gånger. Ursch vad synd det är att man inte får ha med sig hund överallt!! :( .. Men man får göra vad man kan genom att i alla fall göra honom redo för ensamma stunder!