Idag fick Dylan sin första fästing! Ursch, den hade sugit i sig en del men den var i alla fall inte sprängd av blod. Riktigt snuskiga kryp de där! Jag vill ju inte sätta något starkt medel på min lillprins nu när han är valp även om det finns sådant medel för valpar. Det känns inte bra på någon som är i växten. Andra obehagliga överraskningar var att Dylan bajsade ut en hel öronpropp i veckan haha.. Tack och lov att öronproppen inte ställde till med några problem! Han måste ha hittat den när han "lekte" damsugare under sängen.

Dylan är så duktig, han kan hoppa över min arm när jag håller upp dem som en cirkel på kommando nu! Hopp säger jag och visar upp "ringen" och så hoppar han så fint och elegant genom den.

Dylan posar inför kameran

Kan jag få min godis nu när jag sitter så fint?

Men vad är det där för spännande snöre på kameran?